Η πρόταση του Πανιωνίου στην Λίγκα!

Η πρόταση του Πανιωνίου στην Λίγκα!

bet365

Τι πρότειναν οι «κυανέρυθροι» ώστε να διεξαχθούν τα play off αλλά να γίνει και ο τελικός του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Δεν συμφώνησε η «Ενωση» με την δεύτερη αγωνιστική.

Ο Πανιώνιος στην έκτακτη σύσκεψη των τεσσάρων ομάδων των play off πρότεινε από την μεριά του μια λύση η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από την «Ενωση» όπως σας γράψαμε νωρίτερα αλλά οι «κυανέρυθροι» κατέληξαν λέγοντας πως είναι σύμφωνοι με όποια πρόταση κι αν γίνει. Από την στιγμή μάλιστα που θα αποδεχθούν κάθε πρόταση δεν δέχονται και το πρόστιμο από την ρήτρα της Nova.

Τι πρότεινε λοιπόν ο Πανιώνιος;

Η 2η αγωνιστική:
Σάββατο 14 Μαϊου Πανιώνιος-ΑΕΚ
Κυριακή 15 Μαϊου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Η 3η αγωνιστική:
Τετάρτη 18 Μαϊου Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Παρασκευή 20 Μαϊου Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η 4η αγωνιστική:
Κυριακή 22 Μαϊου ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Δευτέρα 23 Μαϊου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Η 5η αγωνιστική:
Να γίνει Πέμπτη 26 Μαϊου

Η 6η αγωνιστική:
Να γίνει Κυριακή 29 Μαϊου

Ωστόσο όπως γράψαμε και νωρίτερα η ΑΕΚ επέμεινε στην θέση της η οποία ήταν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο να γίνει στην πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία μετά τα play off.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα