ΠΑΟΚ: Ψάχνει ποιοτικούς σε όλη την Ευρώπη

ΠΑΟΚ: Ψάχνει ποιοτικούς σε όλη την Ευρώπη

ΠΑΟΚ: Ψάχνει ποιοτικούς σε όλη την Ευρώπη

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ σύμφωνα με το πλάνο που έχει καταστρώσει για την νέα χρονιά, αναζητά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σε καλές ηλικίες. Με βάση όσα προκύπτουν από τις επαφές που έχει στο εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ θα δαπανήσει και φέτος αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έχει βαλθεί να γυρίσει όλη την Ευρώπη προκειμένου να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για τη νέα χρονιά. Ο Μίχελ που θα συνεχίσει τα ταξίδια και τις επόμενες ημέρες, αποφάσισε πως για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους, θα πρέπει να δαπανηθούν αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Ο Σλοβάκος σύμφωνα με το πλάνο του, θα αναζητήσει τερματοφύλακα, αριστερό και δεξί μπακ, κεντρικό αμυντικό, επιτελικό μέσο, αλλά και φορ.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου στις επαφές που έχει με μάνατζερ, ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα. Το πρώτο και το πιο σημαντικό είναι πως θέλει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ακόμα κι αν υπάρχει υψηλό κόστος, ενώ το δεύτερο είναι οι καλές ηλικίες που θα έχουν. Ο ΠΑΟΚ με βάση το φετινό ρόστερ, έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ υστερεί σε ηλικίες από 27 έως 30 χρονών.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος το καλοκαίρι δεν υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ που θα δαπανήσει το σωματείο για τις μεταγραφές. Ο άνθρωπος που θ' αποφασίσει για κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά θα είναι ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να έχουν αρκετά έσοδα από την πώληση του Λούκας Πέρεθ, αλλά και από ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο Euro και βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων. Αυτά τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ θα δοθούν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα