«Γι' αυτό φίλησα το χορτάρι στο Καραϊσκάκη» (pics & vid)

«Γι' αυτό φίλησα το χορτάρι στο Καραϊσκάκη» (pics & vid)

«Γι' αυτό φίλησα το χορτάρι στο Καραϊσκάκη» (pics & vid)

bet365

Η συνάντηση του μικρού Σπύρου - που είχε φιλήσει το χορτάρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» - με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ. Τι τόνισε ο πιτσιρικάς.
Όσο πιο μικρός είναι κανείς, τόσο πιο πολλά όνειρά κάνει. Και τα περισσότερα και πιο σημαντικά εξ' αυτών γίνονται με τα μάτια ανοιχτά. Ο μικρός Σπύρος, ένα από τα εκατοντάδες παιδιά των σχολών του Ολυμπιακού. Ξεχώρισε όμως όχι μόνο για τα αγωνιστικά του προσόντα αλλά και γιατί έσκυψε και φίλησε το χορτάρι στο «Γ. Καραϊσκάκης» την βραδιά της φιέστας για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος του πειραϊκού συλλόγου.
Το να πατήσει κάποια στιγμή στη ζωή του το χορτάρι του φαληρικού γηπέδου της αγαπημένης του ομάδας ήταν το πρώτο ποδοσφαιρικό όνειρο που έκανε με τα μάτια ανοιχτά. Ευτυχώς, λοιπόν για κείνον, πραγματοποιήθηκε τη βραδιά της φιέστας. Όμως, δεν σταματάει εδώ. Έκανε και συνεχίζει να κάνει κι άλλα όνειρα. Ένα εξ' αυτών ήταν να συναντήσει κάποια στιγμή από κοντά τον ποδοσφαιριστή που έχει για πρότυπό του, δηλαδή τον Νταβίντ Φουστέρ. Αυτή η στιγμή ήταν πια εδώ για τον Σπύρο.
Το μεσημέρι της Πέμπτης ο μικρός, μαθητής της 6ης Δημοτικού και... μαθητής ποδοσφαίρου της σχολής του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά, φιλοξενήθηκε με τον μπαμπά του στον Ρέντη και είχε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις (σ.σ.: δεν γνώριζε απολύτως τίποτα) της ζωής του. Είδε από κοντά τον Νταβίντ Φουστέρ και πήρε μια τσάντα με αναμνηστικά δώρα από τα χέρια του Ισπανού ποδοσφαιριστή.
Ο ίδιος μιλώντας στο επίσημο site του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την μεγάλη χαρά του, ξεκινώντας από την αρχή την ιστορία του: «Περίμενα πολύ καιρό να ανοίξει μια σχολή του Ολυμπιακού κοντά στο σπίτι μου στον Γέρακα. Ευτυχώς άνοιξε στα Γλυκά Νερά και έτρεξα αμέσως να γραφτώ».
Τι συνέβη λοιπόν τη βραδιά της φιέστας; Πώς έφτασε ο μικρός στο σημείο να «απασχολήσει» όλα τα ΜΜΕ και το βιντεάκι με την κίνησή του να γίνει viral στο διαδίκτυο; «Με είδαν μερικοί φίλοι μου που ήταν μαζί μου στη φιέστα και βάδιζαν λίγο κοντά μου στο γήπεδο. Κάποιος λοιπόν με «τράβηξε» με το κίνητό του. Το «ανέβασε» μετά στο στο youtube και κάπως έτσι με είδαν όλοι και φυσικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού», λέει και εξηγεί γιατί έσκυψε και φίλησε το χορτάρι. «Μα γιατί είναι όνειρό μου να παίξω κάποια στιγμή ως μεγάλος ποδοσφαιριστής σε αυτό το χορτάρι, στο Καραϊσκάκη. Είναι το όνειρό μου. Θα ήθελα να πραγματοποιηθεί κάποτε», απαντάει.
Τι είναι άραγε για τον Σπύρο ο Ολυμπιακός; Γιατί ένα τόσο μικρό παιδί σκύβει και φιλάει το χορτάρι στο «Γ. Καραϊσκάκης». «Ο Ολυμπιακός για μένα είναι οικογένεια πάνω απ' όλα!», είναι τα λόγια του ενώ χαμογελώντας παραδέχεται πως δεν κοιμήθηκε και πολύ το προηγούμενο βράδυ από την λαχτάρα του να πατήσει το χόρτο του γηπέδου του Ολυμπιακού. «Κοιμήθηκα λίγο... Περίμενα πώς και πως», εξομολογείται ενώ για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, περιγράφει: «Παίζω στο κέντρο και στην επίθεση. Πιο πολύ στο κέντρο παίζω. Μου αρέσει να μοιράζω μπαλιές. Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι πρώτα ο Φουστέρ και μετά ο Ντομίνγκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα