Ο Γεωργάτος στο πλευρό της Κ-17 (pic)

Ο Γεωργάτος στο πλευρό της Κ-17 (pic)

Ο Γεωργάτος στο πλευρό της Κ-17 (pic)

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι στο πλευρό της Κ-17 στην προσπάθειά της για πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.
Σύσσωμη η Ακαδημία του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Περιστέρι για να στηρίξει την προσπάθεια της Κ-17 για πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Super League. To παρών έδωσε ο αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι πάντα δίπλα στην Ακαδημία, ο Γρηγόρης Γεωργάτος αλλά και οι προπονητές Τάσος Πάντος, Βασίλης Βούζας, Νίκος Τοπολιάτης, Τάσος Θέος, Φώτης Παπαπαναγής, Σωκράτης Κοψαχείλης, Ιάκωβος Χατζηράπτης και Κώστας Σοφιανός. Στις εξέδρες του γηπέδου και ο Γενικός Αρχηγός της Κ20 Τάσος Μητρόπουλος και οι scouts της Ακαδημίας Γιώργος Αμανατίδης και Γιώργος Κοκολάκης. Επίσης έδωσαν το παρών οι παλιοί άσοι της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα