ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης στο «Toumba Magazine» (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης στο «Toumba Magazine» (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης στο «Toumba Magazine» (pics)

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έδωσε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της ομάδας, δίνοντας απαντήσει για τα λάθη που έγιναν στον αρχικό προγραμματισμό, την εγκληματική οργάνωση, για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την ΕΠΟ.

Είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που ορίζει τις τύχες της ομάδας κι εξασφαλίζει το αύριο του συλλόγου. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης είναι το κεντρικό πρόσωπο στο τέταρτο τεύχος του Toumba Magazine που κυκλοφορεί την Παρασκευή (13.05).

Σε μια μεγάλη συνέντευξη, ο Ιβάν Σαββίδης δίνει απαντήσεις σε όλα τα σημαντικά θέματα του ΠΑΟΚ. Αναλύει το σκεπτικό του γύρω από την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα στο Καραϊσκάκη, μιλά για τον αγώνα που έχει ξεκινήσει ενάντια στη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου, σχολιάζει την εγκληματική οργάνωση και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ΕΠΟ, παίρνει θέση για τα λάθη στον αρχικό προγραμματισμό της σεζόν, ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα του Δικεφάλου και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεται. Το τέταρτο τεύχος του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί την Παρασκευή (13.05) στα PAOK FC Official Stores και από το Κυριακή (15.05) σε όλα τα περίπτερα της Βορείου Ελλάδας.

H τέταρτη έκδοση Toumba Magazine είναι επικεντρωμένη στο αύριο του συλλόγου, το οποίο το εκπροσωπούν τα τμήματα υποδομής. Στις σελίδες του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο PAOK Academy. O Τεχνικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής Βασίλης Μήττας αναλύει όλες τις παραμέτρους γύρω από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Μιλούν οι προπονητές της Κ17 Άγγελος Ζαζόπουλος, Πάμπλο Γκαρσία. Δείτε τον ευρωπαϊκό χάρτη με τα ταξίδια των μικρών του ΠΑΟΚ για διεθνή τουρνουά. Η διατροφολόγος Ιωάννα Πασπαλά περιγράφει τα μυστικά και τη σημασία της διατροφής των πρωταθλητών και φτιάχνει για εσάς ένα ειδικό πρόγραμμα.Academy

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Αμπερντίν - Χαρτς.

ΘΕΜΑΤΑ

Hall of Fame: Οι κορυφαίοι των κορυφαίων της ιστορίας του ΠΑΟΚ σε ένα ξεχωριστό ένθετο που πρέπει να κρατήσετε στο αρχείο σας.

Αve Caesar: O Σταύρος Σαράφης παραδίδει μαθήματα ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας.

Life Story: Η διαδρομή της ζωής του Παναγιώτη Γλύκου από τις γειτονιές του Βόλου ως την καθιέρωση.

El Cubano: Ο Ρολάντο Σεπέδα περιγράφει την ξεχωριστή εμπειρία του στον ΠΑΟΚ και τονίζει πως στον Δικέφαλο έμαθε τι πάει να πει πάθος.

Fact File: Το Toumba Magazine σας… συστήνει τον Νίκο Κοροβέση μέσα από άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Q+A: Ο Στέλιος Κίτσιου συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ.

Off the Pitch: Ο Γκάρι Ροντρίγκες μας… ξεναγεί στο δικό του, πολυπολιτισμικό Ρότερνταμ.

Action Replay: Η αγωνιστική δράση του προηγούμενου διαστήματος.Debate: O Κώστας Κεφαλογιάννης αναρωτιέται πόση και ποια σχέση έχουν οι τίτλοι με την αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

The Gaffer: Ο Κώστας Γιαννακίδης περιγράφει τον βρώμικο χυλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Guest Editors: Τα δικά σας κείμενα που επικράτησαν στον διαγωνισμό 90 χρόνια ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα