Στο... Μεξικό η επιστολή Κοντονή για Γκιρτζίκη!

Στο... Μεξικό η επιστολή Κοντονή για Γκιρτζίκη!

bet365

Ο Σταύρος Κοντονής έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ για τον τελικό, η οποία σκαναρίστηκε και εστάλη στο Μεξικό για να την δει ο Γιώργος Γκιρτζίκης! Εμμένει στις θέσεις του και μετά στο αρχικό πλάνο!
Ο Υπουργός Αθλητισμού - όπως έχει γράψει από χθες το Gazzetta.gr - εμμένει στις θέσεις του σε σχέση με τον τελικό. Στο να τηρηθούν όλα τα συμφωνηθέντα. Να μπει δηλαδή το team του Σιδηρόπουλου για το ματς. Εάν όχι να επανέλθει η κουβέντα για ξένους διαιτητές και ακόμα και για μαθητές.
αθίσταται πλέον επιβεβλημένη η εφαρμογή εκ μέρους σας της αρχικής πρότασης πρωτοβουλίας της FIFA / UEFA, σύμφωνα με την οποία ο τελικός θα διεξαχθεί με ξένους διεθνείς διαιτητές. Επίσης ο τελικός να διεξαχθεί με μαθητές δημοτικού και γυμνασίου", τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.
Ο Σταύρος Κοντονής συνεχίζει να... χρεώνει πολλά στην ΕΠΟ και να μιλάει για την οξεία αντιπαράθεση μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν να έχει στείλει επιστολή σε τέτοιο ύφος προς την Ομοσπονδία. Η επιστολή σκαναρίστηκε και εστάλη στο Μεξικό για να την δει ο Γιώργος Γκιρτζίκης και να πάρει θέση! Ο τελικός πάντως παραμένει στον... αέρα!
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα