Η πόλη (του Μυστακίδη) και του… ΠΑΟΚ!

Η πόλη (του Μυστακίδη) και του… ΠΑΟΚ!

bet365

Παραδοσιακά είναι ένα από τα ασπρόμαυρα μακεδονικά προπύργια. Η Κατερίνη, του Γιάννη Μυστακίδη, τροφοδοτεί τον ΠΑΟΚ και είναι υπερήφανη για τα παιδιά της…

Στους πρόποδες του Ολύμπου, του Τίταρου και των Πιερίων, από την εποχή του Γιώργου Κωστίκου, το ασπρόμαυρο στοιχείο ήταν και είναι έντονο. Αυτό, όμως, που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι άκρως εντυπωσιακό. Ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του, όχι έναν και δύο, εννιά ποδοσφαιριστές με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης.

Έχουμε και λέμε: Αλέξανδρος Τζίολης, Στέλιος Μαλεζάς, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μυστακίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κυριάκος Σαββίδης, Σάββας Τοπαλίδης, Βασίλης και Κώστας Χατζηδίμπας.

Το πανέμορφο σε έμπνευση (Τζαβέλλας) και εκτέλεση (Μυστακίδης) γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν η αφορμή για το… ταξίδι στην κοντινή Πιερία. Για να ακριβολογούμε, ο παίκτης-αποκάλυψη του φετινού ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μυστακίδης είναι η αιτία.

Ένα παιδί το οποίο, όπως είπε κι ο Βλάνταν Ίβιτς, «έχει το γκολ», βρέθηκε στο… εκτελεστικό απόσπασμα από τον Ιγκόρ Τούντορ τον περασμένο Αύγουστο, όμως στάθηκε στα πόδια του και παρά τον τραυματισμό του (τι άλλο εκτός από θλάση…) στάθηκε όρθιος προσφέροντας σε πολλούς τομείς (γκολ-ασίστ) έστω κι αν δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει φανέλα βασικού στην ενδεκάδα.

Ο «Μύστα», που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2014, αλλά προτιμήθηκε να κάνει το… αγροτικό του στον Πιερικό, επέστρεψε πέρσι το καλοκαίρι στην Τούμπα και τη σεζόν 2015-16 κάνει σπουδαία πράγματα.

Ένα παιδί που έρχεται, συνήθως, από τον πάγκο (18 συμμετοχές ως αλλαγή), έφτασε να μετράει 30 συμμετοχές, 5 γκολ, 6 ασίστ (με καλύτερη αυτή στον Μακ για το 0-1 στο Ντόρτμουντ) και μόλις 4 ολοκληρωμένα 90λεπτα τη φετινή σεζόν.

Παραμένει προσγειωμένος. Δείχνει να ξέρει ποιος είναι, που βρίσκεται, γι’ αυτό το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ευχαριστήσει δημόσια τον Γιώργο Τζαβέλλα για την καταπληκτική ασίστ του. «Ευχαριστώ ηγέτη», έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram. Κι αυτό κάτι δείχνει…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα