Ερχεται... καυτός μήνας στον Αστέρα Τρίπολης

Ερχεται... καυτός μήνας στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Το ξεσκαρτάρισμα στον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, οι νέοι που παλεύουν για μια θέση στο ρόστερ κι η επόμενη εβδομάδα όπου και θα ξεκινήσουν πιο... ζωηρά να «παίζουν» τα μεταγραφικά!

Το Σάββατο (14/5) σταματούν στον Αστέρα Τρίπολης οι προπονήσεις και στόχος της ομάδας μέχρι τότε είναι να έχουν τελειώσει με τους παίκτες που δεν θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος του παζλ, στο συγκεκριμένο τομέα, έχει ολοκληρωθεί αλλά ακόμη εκκρεμούν κάποιες περιπτώσεις. Ο Ταξιάρχης Φούντας αναμένεται να επιστρέψει στην Ζάλτσμπουργκ όπου και ανήκει, μιας και δεν υπάρχει πρόθεση να συνεχιστεί ο δανεισμός του και την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά στον Αλόκο, υπάρχει η σκέψη να αποδεσμευτεί κι αυτός αλλά ακόμη τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Ο Νίκο Φερνάντες από την άλλη, θα είναι κανονικά στην ομάδα εκτός κι αν προκύψει κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμή.

Δανεικοί αναμένεται να δοθούν οι Μούκαμ και Ντουντού, αφού για να έχουν θέση στον... ανανεωμένο Αστέρα θα πρέπει να επιστρέψουν πιο έτοιμοι. Φέτος πήραν κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην ομάδα που ονειρεύονται οι άνθρωποι του συλλόγου, οφείλουν να εμφανιστούν σαφώς βελτιωμένοι.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην Κ-20. Οι Αρκάδες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο μέλλον και δεν είναι κρυφό ότι στόχος τους είναι να αναδείξουν παίκτες από τις Ακαδημίες τους. Αυτό αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα μιας ομάδας που τα τελευταία εννιά χρόνια κάνει συνεχόμενα βήματα εξέλιξης. Ο Ιγκόρ (δεξί εξτρέμ) αναμένεται να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, ενώ το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονται άλλοι 5-6 παίκτες από την ομάδα Νέων, που διεκδικούν τρεις θέσεις και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξέρουμε και ποιοι θα πάρουν την ευκαιρία από το Μάκη Χάβο.

Αφού, λοιπόν, ξεκαθαρίσουν τα παραπάνω ζητήματα θα ξεκινήσουν να «τρέχουν» τα μεταγραφικά. Το ρόστερ έχει αδειάσει, αλλά ο σχεδιασμός ήδη τρέχει. Δημήτρης Μποροβήλος και Νίκος Γαλανακόπουλος έχουν τσεκάρει και κατασταλάξει στις περισσότερες περιπτώσεις, οι οποίες θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου, αφού κάπου εκεί θα ξεκινήσει κι η προετοιμασία ενόψει της επόμενης σεζόν.

Εννοείται πως το ξεσκαρτάρισμα δεν γίνεται, με γνώμονα τη μείωση του μπάτζετ. Τουναντίον, όσοι έρθουν, λέγεται από την Τρίπολη ότι θα είναι και καλύτεροι απ' όσους έφυγαν. Απλά, στην ομάδα θέλουν να να ανοίξουν έναν νέο κύκλο, που θα φέρει νέες επιτυχίες στο μοναδικό εκπρόσωπο της Πελοποννήσου στη Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα