Σουβενίρ τα ... καθίσματα από το «Άνφιλντ»

Σουβενίρ τα ... καθίσματα από το «Άνφιλντ»

Σουβενίρ τα ... καθίσματα από το «Άνφιλντ»

bet365

Λίγο προτού ανανεωθεί το «Main Stand» και αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου της Λίβερπουλ, οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να εξασφαλίσουν το ... σουβενίρ τους μετά το ματς με την Τσέλσι.

Οι φίλοι των «κόκκινων» που είδαν για τελευταία φορά την ομάδα τους για φέτος, στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με την Τσέλσι, φρόντισαν ώστε το κάθισμα που τους συντρόφευε – αν πρόκειται και για κατόχους διαρκείας- να μείνει για πάντα μαζί τους, στο σπίτι τους.

Στο «Main Stand», το οποίο θα ανακατασκευαστεί και από τη νέα σεζόν θα έχει νέα μορφή και πολύ περισσότερες θέσεις για ν' αυξηθεί η χωρητικότητα του «Άνφιλντ», οι οπαδοί του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ κράτησαν καθίσματα για... σουβενίρ, αφού θα εισαχθεί νέα κερκίδα στο σημείο.

Θα επιστρέψει στα ευρωπαϊκά τρόπαια η Λίβερπουλ; Η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.70 να κατακτήσουν οι «κόκκινοι» το φετινό Europa League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα