Πουλίδο: «Στον Ολυμπιακό θέλουν να μείνω, αλλά...»

Πουλίδο: «Στον Ολυμπιακό θέλουν να μείνω, αλλά...»

Gazzetta team
Πουλίδο: «Στον Ολυμπιακό θέλουν να μείνω, αλλά...»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για το ενδιαφέρον της Τσίβας, δεν απέκλεισε τίποτα και παράλληλα τόνισε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Τίγκρες.

Μιλώντας στο ESPN του Μεξικού, ο Άλαν Πουλίδο στάθηκε στο ενδιαφέρον από την Τσίβας και αφού τόνισε ότι στον Ολυμπιακό τον θέλουν, είπε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαμάχη που είχε με την Τίγκρες, στην οποία και θέλει να επιστρέψει για να κλείσει την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού:

«Πάλεψα απέναντι σε όλους και θυσίασα αρκετά πράγματα για να είμαι στην Ευρώπη. Βρίσκομαι σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Γνωρίζω ότι η Τσίβας ενδιαφέρεται για μένα, τίποτε δεν αποκλείεται. Στον Ολυμπιακό θέλουν να μείνω, αλλά στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν».

Όσο για την υπόθεση με την Τίγκρες είπε: «Η υπόθεση έχει σχεδόν λυθεί. Περιμένω την απόφαση της FIFA ή του CAS για να αποζημιωθεί η Τίγκρες. Είναι το μοναδικό που απομένει. Θα μου άρεσε να επιστρέψω. Αγαπάω την Τίγκρες, ελπίζω να μπορέσω να κλείσω την καριέρα μου εκεί».

Φυσικά, από το... μενού των ερωτήσεων δεν έλειψε κι η μη κλήση του στην εθνική ομάδα. Θέμα για το οποίο είπε: «Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε τον λόγο που συμβαίνει αυτό. Αφορά το πρόβλημα που είχα με την πρώην μου ομάδα την Τίγκρες. Μένω ήρεμος καθώς γνωρίζει πως δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά με άλλα θέματα. Νομίζω πως θα άξιζα μια κλήση, αλλά αυτό έχει να κάνει με άλλα θέματα. Πρέπει να σεβαστείς τις αποφάσεις αλλά νομίζω πως η κατάσταση είναι ξεκάθαρη», σχολίασε ο Πουλίδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα