Φιλική νίκη για Ατρόμητο με δοκιμή Πετελάου

Gazzetta team
Φιλική νίκη για Ατρόμητο με δοκιμή Πετελάου

bet365

Παιχνίδι φιλικού χαρακτήραμε την Καλλιθέα έδωσε στο Ελ Πάσο ο Ατρόμητος, επικρατώντας 3-2.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά και τον Ρουμάνο δεξιό μπακ, Πετελάου είχε ο Τραϊανός Δέλλας στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Καλλιθέα και επικράτησαν 3-2.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Γροντής τελείωσε με ωραίο πλασέ την ασίστ του Στόιτσεφ ανοίγοντας το σκορ. Με εξίσου ωραίο πλασέ του Ηλιάδη η Καλλιθέα ισοφάρισε στο όγδοο λεπτό.

Στην επανάληψη, ο Ρεγκάκος με κεφαλιά στο 60’ έδωσε πάλι προβάδισμα στον Ατρόμητο κι έξι λεπτά αργότερα ο Λημνιός από παράλληλη σέντρα του Ρεγκάκου πέτυχε το 1-3.

Στο 80’ ο Τσίπρας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κρουσέλ, Κούρος, Ματέι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Θεολόγου, Μπαστακός, Γροντής, Κεϊτά, Πετελάου (υπό δοκιμή).

Έπαιξαν και :οι Κυρίτσης, Κωστούλας, Ρεγκάκος, Νάτσος, Λημνιός, Κατράνης, Λαζαρίδης (Κ20), Τσατσόπουλος, Κωστούλας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Σταματόπουλος, Τσώνης, Νόνης, Γκίνη, Ηλιάδης, Τεγούσης, Ντουρμισάι, Κατσικογιάννης, Φράγκος.

Έπαιξαν και οι: Σχίζας, Ζεσάι, Χαλικιάς, Γκέκας, Ευαγγέλλου, Κότας, Γκέτσι, Πιστινός, Σταματάκος, Τσίπρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα