Κολοβέτσιος: «Αφού δεν το τελειώσαμε...»

Gazzetta team
Κολοβέτσιος: «Αφού δεν το τελειώσαμε...»

bet365

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έβαλε δεύτερο γκολ για να καθαρίσει το ματς στην Τούμπα στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Η Ενωση προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά τελικά ηττήθηκε, με τον κεντρικό αμυντικό να στέκεται σε αυτό αλλά και στα αστεία, όπως τα χαρακτήρισε, γκολ που δέχθηκε.

«Σε μερικές στιγμές του δευτέρου μέρους δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Επρεπε να το τελειώσουμε το ματς, δυστυχώς δεν το κάναμε και μετά φάγαμε γκολ αστεία... Επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει γήπεδο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και χάσαμε. Αν και δεν θα πρέπει να επηρεαζόμαστε από όσα γίνονται, από την μία προετοιμάζεσαι για το κύπελλο και μετά σου λένε την τελευταία μέρα ότι δεν γίνεται και πρέπει να παίξεις πλέι οφ... Εντάξει, στην Ελλάδα είμαστε, δεν πρέπει να μας επηρεάζουν αυτά. Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να νικήσουμε, ήταν ευκαιρία για εμάς να πάρουμε δυνατό πλεονέκτημα για τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα