Ουζουνίδης: «Δείξαμε πως δεν είμαστε τυχαία στα πλέι οφ»

Ουζουνίδης: «Δείξαμε πως δεν είμαστε τυχαία στα πλέι οφ»

Ως απόδειξη πως ο Πανιώνιος βρίσκεται δίκαια στα πλέι οφ, χαρακτήρισε την εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Δείξαμε πως δεν είμαστε τυχαία στα πλέι οφ»

Ο προπονητής του Πανιωνίου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Είχε στην αρχή την κατοχή ο ΠΑΟ, αλλά χωρίς ευκαιρίες. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες για να το κάνουμε. Το περίμενα ότι δεν θα ξεκινούσαμε καλά το ματς, καθώς είχαμε καιρό χωρίς παιχνίδια στα πόδια μας. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Δείξαμε ότι ο Πανιώνιος δεν είναι τυχαία στα πλέι οφ. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα παιχνίδια,γιατί είναι δύσκολα ματς, όμως πιστεύω ότι θα έχουμε καλές παρουσίες και στη συνέχεια.

Δεν έχουμε εμπειρίες, όμως μπορούμε να τα πάμε καλά. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως μέσα από τα λάθη τους θα γίνουν καλύτεροι. Αν ήταν όλοι έμπειροι μπορεί να μην ήταν σε εμάς. Θέλουμε να βοηθάει ο κόσμος τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, μπορεί να ήθελαν να κερδίσουμε το παιχνίδι, όμως νομίζω φεύγουν ευχαριστημένοι από το γήπεδο. Αυτό είναι το κέρδος για εμάς».

Για τον στόχο του Πανιώνιου: «Το δείξαμε και στο παιχνίδι. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, το δείξαμε μέχρι το τέλος του αγώνα, εμείς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Αυτό δείχνει καλή νοοτροπία από εμάς. Δεν είμαστε εύκολη ομάδα για κανέναν, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Μπορεόι να μην είμαστε η σούπερ ομάδα, αλλά δείξαμε όλη την χρονιά μία συνοχή, αυτό είναι το πλεονέκτημα μας».

Best of internet