Φιλική τεσσάρα στον Ηρακλή η Ξάνθη

Φιλική τεσσάρα στον Ηρακλή η Ξάνθη

bet365

Ημέρα φιλικών η σημερινή και στο Καυτανζόγλειο η Ξάνθη επικράτησε του Ηρακλή με 4-2. Γκολ για τους «κυανόλευκους» ο υπό δοκιμή Μενεγκούσο.

Από την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί, οι ομάδες που δεν αγωνίζονται στα πλέι οφ συνεχίζουν τα φιλικά παιχνίδια τους, πριν αρχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής υποδέχθηκε την Ξάνθη σε ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, με τους... ακρίτες να επικρατούν με 4-2.

Οι γηπεδούχοι στον πάγκο των οποίων ήταν ο Καραμπετάκης καθώς ο Παπαδόπουλος λείπει στην Ολλανδία, προηγήθηκαν στο 10' με ωραίο γκολ του Βέλλιου. Πριν το τέλος του ημιχρόνου ωστόσο, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχαν τρία γκολ με τους Μπαξεβανίδη στο 17' και Τριάδη στο 26' και 41' παίρνοντας προβάδισμα με 1-3.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51' ο Βραζιλιάνος Ζοάο Μενεγκούσο που δοκιμάζεται μείωσε σε 2-3 με σουτ έξω από την περιοχή για να έρθει ο Νιέτο στο 73' και να διαμορφώσει το τελικό 2-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (46′ Γιαννίκογλου), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (46′ Καραγκούνης), Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης (63′ Στάμου), Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο (46′ Ζοάο Μενεγκούσο), Βέλλιος, Τσιλιανίδης, Πασάς (63′ Κάσσος).

ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης (46′ Δεμενίκος), Μπαξεβανίδης, Γουάλας (46′ παίκτης υπό δοκιμήν), Γούτας (66′ Χατζητερζόγλου), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά (77′ Μπουνταγκίδης), Σολτάνι (46′ Νιέτο), Σκουρτάι (46′ Φασίδης), Ορφανίδης (72′ Κώστας), Τριάδης (46′ Αλμέιδα).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα