Ξανά τρομερό ξύλο σε ματς τοπικού! (vid)

Ξανά τρομερό ξύλο σε ματς τοπικού! (vid)

bet365

Πολύ ξύλο κοντά στον πάγκο, στο γήπεδο αλλά και στην εξέδρα με παίκτες, παράγοντες και οπαδούς! Που όλα αυτά; Στα πλέι άουτ παραμονής μεταξύ Αγ. Γεωργίου και Αγ. Αντωνίου στην Θεσσαλονίκη.
Τα τοπικά πρωταθλήματα εξακολουθούν να στιγματίζονται από πολλά επεισόδια. Αυτό συνέβη και στην αναμέτρηση του Αγίου Γεωργίου με τον Άγιο Αντώνιο για την Α' Ερασιτεχνική κατηγορία και τον 3ο όμιλο στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου, Νίκος Σαμλίδης ζήτησε να γίνουν συστάσεις στον εκπρόσωπο των αντιπάλων και την απομάκρυνση του από τον πάγκο μιας και δεν έχει δίπλωμα προπονητή.
Προσωρινά το ματς σταμάτησε. Έγιναν οι συστάσεις όμως ο στόχος δεν επετεύχθη. Αντίθετα ξεκίνησε ένταση κοντά στον πάγκο, μετά το ίδιο αλλά και ξύλο στην εξέδρα και μετά το ίδιο και στο γήπεδο με τους παίκτες των 2 ομάδων. Με άλλα λόγια είχαμε ξύλο μεταξύ παικτών, παραγόντων αλλά και οπαδών! Το παιχνίδι μετά από ώρα συνεχίστηκε με τον Άγιο Αντώνιο να κερδίζει με 2-0 ενώ στο γήπεδο Νέων Επιβατών έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποτρέψει τα χειρότερα.
 

Τελευταία Νέα