Ουζουνίδης: «Αν έμπαινε το γκολ του Καρίμ»...

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Αν έμπαινε το γκολ του Καρίμ»...

bet365

Στην μεγάλη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ στάθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου Μαρίνος Ουζουνίδης τονίζοντας πως αν γινόταν το 2-0 τα πράγματα στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα ήταν διαφορετικά.

Ναι μεν αλλά για τον τεχνικό του Πανιωνίου Μαρίνο Ουζουνίδη αναφορικά με τον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός τεχνικός ναι μεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και το 1-1, αλλά τόνισε πως αν ο Ανσαριφάρντ είχε κάνει το 2-0 στο τετ α τετ με τον Στιλ, όλα θα ήταν διαφορετικά.

Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας και ο Παναθηναϊκός δοκάρι με τον Μπεργκ. Στο δεύτερο καταφέραμε να προηγηθούμε με ένα τυχερό γκολ αλλά η φάση του Καρίμ ήταν σημαντική γιατί αν κάναμε το 2-0 όλα θα είχαν αλλάξει. Δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, παίξαμε καλά και θέλουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα