Επαφές με δύο και δοκιμή παίκτη σε Πλατανιά

Ακόμα προσπάθεια για deal με Βάντερσον - Ανγκούλο - Δοκιμάζεται ο Γκιγιοάτα

Επαφές με δύο και δοκιμή παίκτη σε Πλατανιά

Στον Πλατανιά συνεχίζουν τις επαφές με Ανγκούλο και Βάντερσον και ενώ την Τετάρτη δοκιμάστηκε και άλλος παίκτης για τη νέα περίοδο.

Επαφές με δύο και δοκιμή παίκτη σε Πλατανιά
Οι Χανιώτες εξακολουθούν να είναι σε ανοιχτή γραμμή με Βάντερσον και Ανγκούλο για το deal για την παραμονή τους και τη νέα χρονιά. Σύντομα θα ξεκαθαριστεί άμεσα το τι μέλλει γένεσθαι και με τους δύο.
 
Κατά τα άλλα η παρουσία του Καμερουνέζου αλλά με έντονο το γαλλικό στοιχείο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, Ζερόμ Γκιγιοάτα, είναι αυτή που δέσποσε στο φιλικό που δόθηκε στο Μάλεμε απέναντι στην Κ20 για τον Πλατανιά. Ο 22χρονος στόπερ, γεννημένος στις 7 Οκτωβρίου 1994 στο Καμερούν, αγωνίζεται ως στόπερ και έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στον Γιώργο Παράσχο να τον τσεκάρει.
 
Πρόκειται για παίκτη που αγωνίστηκε φέτος στη γαλλική Νιμ, στη Β' κατηγορία, κάνοντας λίγες εμφανίσεις πάντως και για την ακρίβεια έξι, από τον Γενάρη όμως και μετά όπου εντάχθηκε στο δυναμικό της. Παλαιότερα έπαιξε στην Βαλενσιέν καθώς και αλλού στην Γαλλία. Έχει ύψος 1.83 μέτρα και είναι διεθνής με το Καμερούν.

Best of internet