Σουάρες: «Ο Τέβες μου έδωσε το κίνητρο να αγωνιστώ στην Αγγλία»

Gazzetta team
Σουάρες: «Ο Τέβες μου έδωσε το κίνητρο να αγωνιστώ στην Αγγλία»

bet365

Ο Κάρλος Τέβες ήταν το πρόσωπο που ενέπνευσε τον Λουίς Σουάρες να αγωνιστεί στην Αγγλία,παίρνοντας μεταγραφή για τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2011, όπως εκμυστηρεύτηκε ο Ουρουγουανός σε συνέντευξη του.

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN στα πλαίσια της οποίας αποκάλυψε πως ο Κάρλος Τέβες ήταν το πρόσωπο που τον ενέπνευσε και αποτέλεσε το κίνητρο για να αγωνιστεί στην Premier League, παίρνοντας τη μεταγραφή για τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2011.

«Όταν αγωνιζόμουν στον Άγιαξ, παρακολουθούσα πάντα τον Τέβες. Για 'μένα αποτελούσε πηγή έμπνευσης και μου δημιούργησε την επιθυμία να αγωνιστώ στην Premier League. Σκεφτόμουν πως εφόσον μπορεί εκείνος, παρότι είναι μικροκαμωμένος, να αγωνίζεται τόσο καλά απέναντι σε τόσο δυνατούς αμυντικούς, τότε θα μπορούσα να τα καταφέρω και εγώ», ήταν το σχόλιο του στράικερ της Μπαρτσελόνα, ενώ σε ότι αφορά στην εξαιρετική σεζόν που διανύει με τους «μπλαουγκράνα», μετρώντας 37 τέρματα, πρόσθεσε:

«Τα εύσημα ανήκουν σε όλη την ομάδα. Πλέον οι συμπαίκτες με τροφοδοτούν διαρκώς, βλέποντας πως είμαι σε καλή κατάσταση και σκοράρω συχνά. Ο Μέσι και ο Νεϊμάρ με αφήνουν να εκτελώ ακόμα και τα πέναλτι. Αυτό δείχνει πως η ομάδα εμπιστεύεται τις δυνατότητες μου και οι συμπαίκτες μου θέλουν να με βλέπουν να συνεχίσω να σκοράρω».

Σε ότι αφορά στην μάχη για τον τίτλο στην Ισπανία: «Πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαστε μία νίκη μακριά από τον τίτλο, που ήταν και ο βασικός μας στόχος από την αρχή της χρονιάς».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα