Κάτοικος ΗΠΑ ο Τζο Κόουλ! (pics & vid)

Gazzetta team
Κάτοικος ΗΠΑ ο Τζο Κόουλ! (pics & vid)

bet365

Στις ΗΠΑ και το πρωτάθλημα του NLS θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζο Κοόυλ, ο οποίος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τους Tampa Bay Rowdies την Τετάρτη (11/5).

Παίκτης των Tampa Bay Rowdies είναι και με τη... βούλα από την Τετάρτη (11/5) ο Τζο Κόουλ.

O 34χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τη σεζόν με την Κόβεντρι στην League 1 και το τελευταίο διάστημα οι φήμες τον ήθελαν να σκέφτεται σοβαρά να μετακομίσει στις ΗΠΑ, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται και τυπικά με την παρουσίαση του και πλέον είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση του Σαββάτου (14/5) απέναντι στη Ράγιο Οκλαχόμα του Γιώργου Σαμαρά.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική και την ευκαιρία που μου δίνεται. Είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους. Οι συζητήσεις με την ομάδα ξεκίνησαν πριν από σχεδόν 6 μήνες. Είχα παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι και ο κόσμος με είχε εντυπωσιάσει με το καλωσόρισμα του. Από τη στιγμή που βρέθηκα για πρώτη φορά εδώ, ήξερα πως ήταν το κατάλληλο μέρος να φέρω την οικογένεια μου», ανέφερε κατά την παρουσίαση του πρώην παίκτης των Τσέλσι, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ.

Συμπαίκτης του Άγγλου θα είναι και ο γνωστός μας από το σύντομο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Άρη, Φρέντι Άντου.

 

Τελευταία Νέα