Αγωνία για τα πλέι οφ και νέα σύσκεψη στην Super League!

Αγωνία για τα πλέι οφ και νέα σύσκεψη στην Super League!

bet365

Νέο... αλαλούμ με τα πλέι οφ και διεργασίες στην Super League. Η σύσκεψη της Πέμπτης με τις ομάδες και τη NOVA και τι φοβούνται στην Λίγκα. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.
Η διαφαινόμενη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ προκαλεί νέους μπελάδες για την Super League. Το μεσημέρι της Πέμπτης η Λίγκα θα έχει σύσκεψη με τις ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ, τη NOVA και πιθανώς και τον Ολυμπιακό.
Η θέση της Λίγκας παραμένει να μην πειραχθούν τα πλέι οφ, κάτι στο οποίο εμμένει και η NOVA. Μάλιστα και η NOVA έχει κληθεί γι' αυτήν την σύσκεψη. Εφόσον ο τελικός πάει για τις 17 Μαϊου η Super League θα υποχρεωθεί εκ των πραγμάτων να αναβάλλει και την 2η και την 3η αγωνιστική. Μετά όμως που θα βρεθούν ημερομηνίες;
Επίσης υπάρχει και η εξής παράμετρος. Η πιθανότητα να βάλει νέο stop για τον τελικό (σ.σ. ακόμα και την τελευταία στιγμή) ο Σταύρος Κοντονής και η Λίγκα να έχει ήδη μεταθέσει την 2η αγωνιστική... Και το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλά κρατεί! Και δεδομένα θα έχουμε ακόμα αρκετά σίριαλ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα