Οπαδός της Σίτι επιτέθηκε σε 12χρονο φίλο της Άρσεναλ! (pic)

Gazzetta team
Οπαδός της Σίτι επιτέθηκε σε 12χρονο φίλο της Άρσεναλ! (pic)

bet365

Ένα απαράδεκτο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας στην Αγγλία, λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση της Σίτι με την Άρσεναλ, καθώς όπως έγινε γνωστό, μεσήλικας οπαδός των «Πολιτών» επιτέθηκε σε 12χρονο φίλο των «Κανονιέρηδων», αποχωρώντας από το Etihad.

Επίθεση από οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι δέχτηκε ο 12χρονος φίλος της Άρσεναλ, Έμερσον Μπάτλερ, μετά την αναμέτρηση και το τελικό 2-2 στο Etihad.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πατέρας του στο «ITV Sport», ο Έμερσον είχε συνομιλία με γκρουπ οπαδών των γηπεδούχων αποχωρώντας από το Etihad, όταν ξαφνικά δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο.

«Είναι ψηλός για την ηλικία του. Ο γιος μου μιλούσε με τον οπαδό για ώρα πριν γίνει το οτιδήποτε. Ξαφνικά κοίταξε τον γιο μου στο πρόσωπο, αλλά και πάλι ήξερε πως είναι παιδί. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον χτύπησε, δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συνέβη το 2016. Ζητώ να απολογηθεί για την πράξη του, αν έχει φυσικά το θάρρος να το κάνει. Πιστεύω πως μάλλον δεν θα συμβεί αυτό», δήλωσε ο πατέρας του Έμερσον, ενώ οι οπαδοί της Σίτι συγκεντρώνουν χρήματα, προκειμένου να δημιουργηθεί σελίδα, μέσω της οποίας θα βρεθεί ο δράστης.

Παράλληλα, στον Ρίτσαρντ και στην οικογένεια του η διοίκηση των «Πολιτών» σκοπεύει να προσφέρει ένα VIP πακέτο για τις αναμετρήσεις της Άρσεναλ στο Etihad στη σεζόν 2016-17.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα