Σκηνές ντροπής και επίθεση εναντίον ολόκληρης ομάδας στην Κίνα! (pics & vids)

Gazzetta team
Σκηνές ντροπής και επίθεση εναντίον ολόκληρης ομάδας στην Κίνα! (pics & vids)

bet365

Σκηνές ντροπής στο πρωτάθλημα της Κίνας με οπαδούς και παίκτες της γηπεδούχου Wuhan Hongxing να ξυλοκοπούν παίκτες της φιλοξενούμενης Jiangsu Suning, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παρότι οι Κινέζοι επενδύουν υπέρογκα ποσά στο πρωτάθλημα τους, φαίνεται πως ακόμα έχουν πολύ δρόμο μέχρι να καταφέρουν να φτάσουν στο επίπεδο που θα επιθυμούσαν, μιας και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (11/5) ανάμεσα σε Wuhan Hongxing και Jiangsu Suning την παράσταση δεν έκλεψε το θέαμα, αλλά τα τρομερά επεισόδια που έλαβαν χώρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Τσέλσι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Στάριτζ σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

φιλοξενούμενοι που στο ρόστερ τους διαθέτουν τους Ραμίρες και Άλεξ Τεισέιρα, ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη με 0-1 και απ' ότι φαίνεται το αποτέλεσμα δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων, οι οποίοι αμέσως μετά το τέλος επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους παίκτες της Jiangsu, ενώ μέσα στα θύματα βρέθηκε και ένας κάμεραμαν, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια.

 

Τελευταία Νέα