Επιμένουν για Ιμπάνιες στον Ολυμπιακό

Επιμένουν για Ιμπάνιες στον Ολυμπιακό

Επιμένουν για Ιμπάνιες στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός χαλάει τα σχέδια του Ερυθρού Αστέρα σύμφωνα με τους Σέρβους, αφού έβαλε στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Ιμπάνιες. Το πλάνο των Σέρβων και τα άλλα ονόματα.

Ο Αρτούρ Μαζουάκου βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του εξωτερικού, οι πληροφορίες θέλουν τον Γάλλο να αποχωρεί από το Λιμάνι και οι Πειραιώτες αναζητούν... αντικαταστάτη! Στην λίστα του Μάρκο Σίλβα φέρεται να βρίσκεται και ο φετινός πρωταγωνιστής του Ερυθρού Αστέρα, ο Λουίς Ιμπάνιες, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Άλλωστε, την φετινή σεζόν πραγματοποίησε 29 συμμετοχές και πέτυχε 9 γκολ!

Ο 27χρονος Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και όπως τονίζουν οι Σέρβοι, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως το κόστος θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ (σ.σ. και ίσως και λίγο παραπάνω) και οι Πειραιώτες χαλάνε τα... σχέδια του Αστέρα, ο οποίος ήθελε να τον κρατήσει ενόψει προκριματικών για το Champions League.

Στο... τραπέζι φαίνεται να έχουν πέσει και άλλα δύο ονόματα από τις επαφές των 2 ομάδων. Του Πορτογάλου φορ Βιέιρα και του Σέρβου δεξιού μπακ Πέτκοβιτς. Το πλάνο των Σέρβων πάντως είναι να μην πουλήσουν κανέναν παίκτη τους πριν τα προκριματικά του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα