Ο Κοντονής συμφωνεί για τελικό Κυπέλλου στις 17 Μαϊου, αλλά...

Ο Κοντονής συμφωνεί για τελικό Κυπέλλου στις 17 Μαϊου, αλλά...

bet365

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Κοντονής εμφανίζεται θετικός για την τέλεση του τελικού Κυπέλλου στις 17 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, αλλά ζητά να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στις 17 Μαϊου, την ερχόμενη Τρίτη δηλαδή και όλοι περίμεναν την απάντηση του Σταύρου Κοντονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr o Υφυπουργός Αθλητισμού βλέπει θετικά αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί να τηρηθούν όλα τα συμφωνηθέντα με την ΕΠΟ που αφορούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Όπως έλεγε σε συνεργάτες του ο Κοντονής, νομίμως ορίστηκε για τις 17 Μαΐου ο τελικός, καθώς ήταν μετά το διάστημα που προέβλεπε η υπουργική απόφαση ότι δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι! Ωστόσο πρόσθετε ο Υφυπουργός, ότι τώρα πρέπει να τηρήσει η ΕΠΟ όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, πετώντας ουσιαστικά το μπαλάκι για την τέλεση του αγώνα Ολυμπιακού - ΑΕΚ στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η ΝΟVA που διαφωνεί με την τέλεση του τελικού στις 17 καθώς την επομένη είναι προγραμματισμένη αγωνιστική για τα πλέι οφ και πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα