Μπλάτερ: «Δεν πηγαίνω στη Γαλλία για να μην με εκδώσουν οι Αμερικανοί»

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΠΛΑΤΕΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Μπλάτερ: «Δεν πηγαίνω στη Γαλλία για να μην με εκδώσουν οι Αμερικανοί»

Ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ στράφηκε εναντίον των αμερικανικών αρχών δηλώνοντας πως δεν ταξιδεύει εκτός Ελβετίας προκειμένου να μην εκδοθεί!

Μπλάτερ: «Δεν πηγαίνω στη Γαλλία για να μην με εκδώσουν οι Αμερικανοί»

Ο Ελβετός αξιωματούχος, o οποίος κατηγορείτα για υπεξαίρεση και κακοδιαχείριση αρνήθηκε να ταξιδέψει στη Βραζιλία προκειμένου να πάρει μέρος στους εορτασμούς για τον ένα αιώνα ζωής του μέντορα του Ζοάο Χαβελάνζε.

Ο Μπλάτερ δήλωσε πως δεν σκοπεύει να μεταβεί στη Γαλλία για να παρακολουθήσει δια ζώσης το Euro φοβούμενος την έκδοση του από τις αμερικανικές αρχές!

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Λίβερπουλ - Τσέλσι.

«Ξέρω πως οι γαλλικές αρχές δεν θα μου απαγγείλουν κατηγορίες. Από την στιγμή όμως που στην υπόθεση μου εμπλέκεται και η Αμερική δεν ταξιδεύω σε καμία χώρα του κόσμου. Υπάρχουν μέρη όπου Ελβετοί πολίτες είχαν κακές εμπειρίες.

Για παράδειγμα ένας τραπεζίτης ταξίδεψε στην Ιταλία και κατέληξε στη Νέα Υόρκη. Για αυτό τον λόγο δεν θα ρισκάρω πηγαίνοντας στη Γαλλία», τόνισε ο Μπλάτερ προσθέτοντας:

«Θέλουν να πάρουν εκδίκηση επειδή έχασαν το Μουντιάλ 2022. Μάλιστα είχαν πει σε Συνέντευξη Τύπου πως η FIFA είναι μια σπείρα που πρέπει να καταστραφεί».

Best of internet