ΠΑΣ Γιάννινα: Κανένα ενδιαφέρον για Κουσκουνά

ΠΑΣ Γιάννινα: Κανένα ενδιαφέρον για Κουσκουνά

bet365

Δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να εξετάζει την περίπτωση του Νίκου Κουσκουνά των Τρικάλων με τον παίκτη να μην ενδιαφέρει τους Ηπειρώτες.

Ο Νίκος Κουσκουνάς πραγματοποιεί εντυπωσιακή χρονιά με τα Τρίκαλα έχοντας πετύχει 18 γκολ με αποτέλεσμα ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του. Μία από αυτές όμως δεν είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr οι Ηπειρώτες όχι μόνο δεν εξετάζουν την περίπτωση του Κουσκουνά, αλλά γενικά δεν έχουν ασχοληθεί με υποψήφιους στόχους, αφού αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι το αν τελικά η ομάδα θα καταφέρει να δικαιωθεί για την προσφυγή της στην UEFA όσον αφορά την άδεια του Πανιωνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα