Επιφυλακτικός ο Ζιλμπέρτο για Παναθηναϊκό

Επιφυλακτικός ο Ζιλμπέρτο για Παναθηναϊκό

Χαμηλούς τόνους σχετικά με το αποτέλεσμα των συζητήσεών του με τον Παναθηναϊκό, κράτησε με δηλώσεις του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Επιφυλακτικός ο Ζιλμπέρτο για Παναθηναϊκό

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η αίσθηση οτι ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει κοντά στο να ακούσει την θετική απάντηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα, στην πρόταση να αναλάβει την θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή στην ομάδα.

Ωστόσο, ο 39χρονος πλέον Βραζιλιάνος, με δηλώσεις του στο «fourthofficial.com» παρουσιάζεται αρκετά επιφυλακτικός...

«Ναι, μιλάμε αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να επιβεβαιώσω αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία πρέπει να συζητήσουμε και να διαπραγματευτούμε. Αυτά μπορώ να σας πω μέχρι στιγμής», τόνισε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους «πράσινους».

Όσο για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική, απάντησε: «Δεν νομίζω οτι είναι η κατάλληλη στιγμή. Είμαι χαρούμενος εδώ, καθώς περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους και απολαμβάνω την διαδικασία του να τρέχω μία εταιρία που παρέχει συμβουλές πάνω στο ποδόσφαιρο, εκτός από την δουλειά στην τηλεόραση που έχω. Ενδεχομένως στο μέλλον, να μπορώ να κάνω τα μαθήματα που χρειάζονται, αλλά όχι τώρα».

Best of internet