Έσπασαν το πούλμαν της Γιουνάιτεντ! (vids & pics)

Gazzetta team
Έσπασαν το πούλμαν της Γιουνάιτεντ! (vids & pics)

bet365

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ και άλλαξε η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης. Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των παικτών.

Ναι, σοβαρά επεισόδια συμβαίνουν και στην Αγγλία... Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Upton Park, oπαδοί της Γουέστ Χαμ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Γιουνάιτεντ που πλησίαζε το γήπεδο. Μπουκάλια, πέτρες εκτοξεύθηκαν, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια του λεωφορείου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Η Premier League αποφάσισε να μεταθέσει την ώρα διεξαγωγής του ματς στις 22.30. Παράλληλα, η αστυνομία έχει αρχίσει έρευνα για τα επεισόδια. Οι πρώτες πληροφορίες τόνιζαν πως το τζάμι έσπασε πάνω από τη θέση του Φαν Χάαλ, με τον Ολλανδό πάντως να μην αναφέρει κάτι τέτοιο «Τι μπορώ να πω;; Οι εικόνες λένε τα πάντα, η αστυνομία έχει το video. Ειναι η δεύτερη φορά που ερχόμαστε στο Λονδίνο και το ματς αργεί...

Δεν είναι ωραίες εικόνες. Είναι κρίμα...». Δείτε πιο κάτω και το βίντεο με το πως αντέδρασαν οι παίκτες της Γιουνάιτεντ την ώρα της επίθεσης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα