Φιλικό ανθρωπιάς στην Καρδίτσα (pics)

Φιλικό ανθρωπιάς στην Καρδίτσα (pics)

Gazzetta team
Φιλικό ανθρωπιάς στην Καρδίτσα (pics)

bet365

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους επίλεκτους της Αργεντινής Καρδίτσας και της Αναγέννησης.

Όταν η ιδέα του Βαγγέλη Φαλιάγκα για την δημιουργία της Αργεντινής Καρδίτσας πήρε σάρκα και οστά πριν από λίγα χρόνια, ο σκοπός ήταν απλός: ούτε η δόξα, ούτε τα χρήματα, αλλά η παρέα και η προσφορά στην κοινωνία. Άλλωστε, η μεγαλύτερη αναγνώριση για έναν ερασιτεχνικό σύλλογο είναι το τελευταίο.

Με κάθε ευκαιρία, λοιπόν, η Αργεντινή κάνει εκείνο το όνειρο πράξη. Στο πιο επιτυχημένο παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Καρδίτσα, υποδέχθηκε παλαίμαχους και νυν παίκτες της Αναγέννησης. Παλιές γνώριμες φιγούρας βρέθηκαν στο γήπεδο των Καμινάδων, φιγούρες που έφτασαν πολύ κοντά στο να οδηγήσουν την ΑΣΑ στην πρώτη κατηγορία πριν από περίπου 20 χρόνια.

Ο Κώστας Τζιφούλης, αρχηγός της μεγάλης Αναγέννησης τη δεκαετία του '90, Χατζηρίζος και Μπουντούρης, που έδωσαν την ψυχή τους τα τελευταία χρόνια, Μίχος, Ρόβας και Οικονόμου, με τους Καραχάλιο, Μαυριά, Γκόλια, Κοντό, Γεωργαντζά, Γκουγκούδη, Ακανσού και Τζερτζελά έδωσαν το παρών, στέλνοντας το μήνυμά τους: «Το ποδόσφαιρο δίπλα στον συνάνθρωπο». Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, με τους οπαδούς της Αναγέννησης να τραγουδούν καθόλη τη διάρκεια. Άλλωστε, αποτελούν πάντα τον 12ο παίκτη της ομάδας, ακόμη και αν η διοίκηση δεν τους δίνει εισιτήρια. Κάτι που απέδειξαν και στο ματς με τον Παναιγειάλιο, όταν τραδουγούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα έξω από το γήπεδο.

Όλοι τους βοήθησαν στο να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό στο Κ.Ε.Π.Ε.Π., ενώ τρόφιμα και ρούχα να διατεθούν στην Πρωτοβουλία Καρδίτσας. Το αντίτιμο ήταν συμβολικό (3 ευρώ), ενώ στην ομάδα της επίλεκτων Αργεντινής, της οποίας προπονητής είναι ο Βαγγέλης Φαλιάγκας υπήρχαν και δύο Σύριοι πρόσφυγες ποδοσφαιριστές που διαμένουν στο στο 8ο δημοτικό σχολείο (περιοχή Καμινάδων) και αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση για συμμετοχή στο παιχνίδι. Από πλευράς επίλεκτων Αναγέννησης, προπονητής ήταν ο Άγγελος Χατζηρίζος, που αγωνίστηκε και στην αναμέτρηση. Για την ιστορία η Αργεντινή επιβλήθηκε με 3-2, ενώ φυσικά αυτού του τύπου οι αγώνες δεν πρόκειται να σταματήσουν.

Επίλεκτοι Αργεντινής (Ευ. Φαλιάγκας): Κασούλης, Ζάρρας, Παράσχης, Παπαμαργαρίτης, Μπαντής, Κορώνης, Μιφτάρι, Μυργιώτης, Γόρδιος, Μπελάγιας, Βενέτης. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αλ. Ζάγγος, Μέσι, Τζαφάλιας, Καμινιώτης, Φαουζί, Μοχάμεντ.

Επίλεκτοι Αναγέννησης (Αγ. Χατζηρίζος): Γεωργατζάς, Μίχος, Γ. Ρόβας, Οικονόμου, Γκόλιας, Γκουγκούδης, Χατζηρίζος, Καραχάλιος, Κοντός, Μπουντούρης, Μαυριάς. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αναστασίου, Τζερτζελάς, Ακασού, Τζιφούλης, Ευ. Ζάγγος.

 

Τελευταία Νέα