Οι σκόπιμες καθυστερήσεις πλήττουν άσχημα τον Ολυμπιακό!

Οι σκόπιμες καθυστερήσεις πλήττουν άσχημα τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργούν στον Ολυμπιακό οι σκόπιμες καθυστερήσεις με το Κύπελλο.

Οι σκόπιμες καθυστερήσεις πλήττουν άσχημα τον Ολυμπιακό!

Φτάσαμε στις 10 του Μάη και το Κύπελλο ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα γίνει!!!

Κι αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι οι συνεχείς και σκόπιμες καθυστερήσεις πλήττουν πάρα πολύ άσχημα τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν. Αν κάτι πραγματικά θέλουν αυτή την στιγμή οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό ακριβώς είναι: να του δημιουργηθεί τέτοιο πρόβλημα για την επόμενη χρονιά.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ και δη από τις 26 Ιουλίου. Όπερ σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει την προετοιμασία του από τις 20 Ιουνίου. Άρα οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να πάρουν άδεια μίνιμουμ ένα μήνα, προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τη δύσκολη σεζόν που τους περιμένει.

Που θα βρεθεί λοιπόν αυτός ο μήνας, όταν ήδη στις 10 Μάη δεν ξέρουμε πότε θα παιχτεί ο τελικός κι ενώ η μισή ομάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από διεθνείς παίκτες, που θα παίζουν μπάλα ως και την πρώτη εβδομάδα του Ιούνη; Υπό τις καλύτερες των συνθηκών οι ερυθρόλευκοι αυτοί, που αποτελούν τη βάση της ομάδας, θα πάρουν άδεια δύο εβδομάδες. Μόλις δύο εβδομάδες, για να γεμίσουν τις μπαταρίες για μία σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει ένα προγραμματισμό με βάση τις ημερομηνίες που είχε οριστεί το Κύπελλο αρχικά. Η, έστω μετέπειτα.  Οι διεθνείς θα έπαιρναν εξτρά άδεια τώρα για 15 ημέρες και μετά θα πήγαιναν στις εθνικές τους.

Κι όλα ανατρέπονται επειδή κάποιοι καθυστερούν για τους δικούς τους λόγους να κάνουν τη διοργάνωση, προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στον προγραμματισμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Μία ζημιά πολύ μεγαλύτερη από αυτή καθ΄ εαυτή την τέλεση η, όχι του τελικού του Κυπέλλου, που βέβαια έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία όλης της ομάδας.

Είναι προφανέστατο ότι όχι απλά δεν θέλουν να βοηθήσουν το πώς θα εκπροσωπήσει ο Ολυμπιακός την Ελλάδα στην Ευρώπη, αλλά επιπλέον του δημιουργούν σοβαρά προβλήματα.

 

Best of internet