Ρανιέρι: «Σπουδαιότερο το επίτευγμα της Φόρεστ από της Λέστερ»

Gazzetta team
Ρανιέρι: «Σπουδαιότερο το επίτευγμα της Φόρεστ από της Λέστερ»

bet365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παραδέχθηκε πως όσα έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ του Μπράιαν Κλαφ στα τέλη της δεκαετίας του '70 ήταν μεγαλύτερα από το πρωτάθλημα της Λέστερ.

Το φετινό «θαύμα» των Αλεπούδων τρέλανε όλο τον κόσμο, με αρκετούς να κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο κατόρθωμα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας τους όμως, δεν είναι έτσι. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναγνώρισε ιπποτικά πως όσα είχε καταφέρει η Νότιγχαμ Φόρεστ του Μπράιαν Κλαφ, δηλαδή πρωτάθλημα ως νεοφώτιστη και δύο σερί Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης ήταν σπουδαιότερα από τη φετινή πορεία της Λέστερ προς το τέλος.

Τα «σφυριά» λένε αντίο στο «Μπολέιν Γκράουντ» απόψε, κόντρα σε έναν αντίπαλο που «καίγεται»! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

«Όχι, το επίτευγμά μας δεν είναι το μεγαλύτερο. Της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν το μεγαλύτερο, επειδή κατέκτησαν τον τίτλο και το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης αφού ανέβηκαν κατηγορία.Ελπίζω να φτάσουμε και εμείς τόσο ψηλά σε λίγα χρόνια!», τόνισε ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Στην Αγγλία υπάρχουν πολλά χρήματα που κυκλοφορούν. Αυτό δεν σε κάνει απαραίτητα νικητή, αν και σου δίνει ώθηση. Εμείς είμαστε η εξαίρεση. Με αυτό υπόψιν, το επίτευγμα της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν σπουδαιότερο από το δικό μας, αφού κατέκτησαν το Πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών Ευρώπης, ερχόμενοι από χαμηλότερη κατηγορία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα