Ο Καραπαπάς για το θέμα του Καραϊσκάκη (pic)

Ο Καραπαπάς για το θέμα του Καραϊσκάκη (pic)

Ο Καραπαπάς για το θέμα του Καραϊσκάκη (pic)

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε στα social media για το θέμα του Καραϊσκάκη και τα όσα γράφονται και ακούγονται.
Αναλυτικά το post του στο Facebook:
Επειδή σηκώθηκε κουβέντα για το γηπεδικό ζήτημα, κάποιες διευκρινίσεις σε νεόφλωρους και παλαιοκλαψουρίζοντες:
Για να φτιάξει ο Ολυμπιακός γήπεδο, η Πολιτεία δεν έβαλε σεντ! Για το Καραϊσκάκη ο μεγάλος Σωκράτης Κόκκαλης έβαλε 20 απο την τσέπη και τα υπόλοιπα 40 εκατ. συν όσα προκύπτουν στην πορεία τα βάζει ο Ολυμπιακός και ο λαός του Ολυμπιακού. Τα τελευταία χρόνια ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει εκατομμύρια στο γήπεδο για να γίνουν αποπληρωμές και για να δημιουργούνται χώροι και υποδομές που έχουν ελάχιστα γήπεδα στον κόσμο. Και όλα αυτά σε ένα γήπεδο που δεν "χαρίστηκε" όπως λένε οι παπαγάλοι στον Ολυμπιακό. Δεν είναι Λεωφόρος (Περιβόλα) ή Πυλαία. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! Αν θέλετε να φτιάξετε πραγματικά γήπεδο και να μη σπάτε τα ρεκόρ σε μακέτες να βρείτε έναν ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ή ένα ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Που θα είναι πραγματικά οπαδός της ομάδας σας και όχι περαστικός... Άντε γιατί δε μιλάμε, δε μιλάμε και στο τέλος... Δείτε τώρα τη φωτογραφία. Δεν είναι μακέτα. ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ...
Δείτε την φωτό στην Gallery.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα