Δεν ανακλήθηκε η άδεια της Βέροιας

Δεν ανακλήθηκε η άδεια της Βέροιας

bet365

Ο διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργο Δημητρίου ενημέρωσε την ΠΑΕ Βέροια για οφειλές που έχει σε ποδοσφαιριστές και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν. Η ομάδα της Ημαθίας ζήτησε παράταση δύο ημερών μέχρι να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές.

«Καμία άδεια δεν ανακλήθηκε από την ΕΠΟ»ανέφερε το στενό περιβάλλον του προέδρου της Βέροιας Θόδωρου Καρυπίδη, στο Gazzetta.gr με αφορμή τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο. Οι προσφυγές που κατέθεσαν δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Αμπντούν και Καϊκούτ ήταν η αιτία να κληθεί από τον διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργο Δημητρίου το σωματείο. Η ομάδα της Ημαθίας ζήτησε παράταση δύο ημερών μέχρι να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχει και την Πέμπτη (12/5) θα καταθέσει υπόμνημα στην επιτροπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα