Ξάνθη: Χωρίς τους... φευγάτους με Ηρακλή

Ξάνθη: Χωρίς τους... φευγάτους με Ηρακλή

bet365

Με αρκετούς νεαρούς παίκτες στην αποστολή της θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή η Ξάνθη.

Φιλικό με τον Ηρακλή θα δώσει αύριο η ομάδα της Ξάνθης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά την προπόνηση της Τετάρτης την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Από αυτή λείπουν οι Καρυπίδης, Καπετάνος, που σήμερα ανακοινώθηκε πως δε θα συνεχίσουν στον Ακριτικό σύλλογο, όπως και αρκετοί ακόμα, πολλοί εκ των οποίων επίσης δε θα είναι στην ομάδα την νέα σεζόν. Πέρα από τον τραυματία Λισγάρα, εκτός έμειναν οι Λουσέρο, Τσενάμο, Μπέρτος, Παπαστεριανός και ο Ζαρόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή:
Δεμένικος, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ζώτος, Φλίσκας, Γούτας, Γουάλας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Κώστας, Βασιλακάκης, Μπουνταγκίδης, Τριάδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ορφανίδης, Σκούρτης, Κρίστοφερ, Μελισσόπουλος και Φασίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα