Γράφουν για ΠΑΟΚ και Μιγκέλ Λεάλ

Γράφουν για ΠΑΟΚ και Μιγκέλ Λεάλ

Gazzetta team
Γράφουν για ΠΑΟΚ και Μιγκέλ Λεάλ

bet365

Νέο δημοσίευμα και νέα φημολογία από την Πορτογαλία συνδέει τον προπονητή της Μορειρένσε, Μιγκέλ Λεάλ, με τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Στην ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», υπάρχει σημερινό ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται ότι ο 51χρονος προπονητής της Μορειρένσε βρίσκεται στην λίστα της ελληνικής ομάδας.

Δεν είναι το πρώτο όνομα και το πρώτο ρεπορτάζ από την Πορτογαλία για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Πορτογάλους προπονητές, καθώς και οι περιπτώσεις των Πάουλο Μπέντο και Πάουλο Φονσέκα, έχουν γραφθεί για τον ασπρόμαυρο πάγκο.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Το μέλλον του Μιγκέλ Λεάλ μπορεί να περάσει μέσα από την Ελλάδα. Εχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, ο προπονητής της Μορειρένσε, είναι στην λίστα των υποψηφίων για νa διαδεχθούν τον Βλάνταν Ίβιτς, που οδήγησε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στην 4η θέση στο πρωτάθλημα», αναφέρει το δημοσίευμα αγνοώντας την ύπαρξη των ελληνικών πλέι οφ.

«Ο 51χρονος προπονητής, είναι πιθανό να δοκιμάσει την πρώτη εμπειρία του στο εξωτερικό, σε ένα σύλλογο που έχει εξετάσει επίσης τις περιπτώσεις δύο άλλων Πορτογάλων, του Πάουλο Φονσέκα και του Σέρζιο Κονσεϊσάο. Μετά δύο χρόνια στην Μορειρένσε και έχοντας ένα αξιόλογο πέρασμα από την Πεναφιέλ , ο Μιγκέλ Λεάλ εξετάζεται επίσης από Ρίο Άβε και Μποαβίστα,» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα