Τέλος από Ξάνθη Καρυπίδης και Καπετάνος

Τέλος από Ξάνθη Καρυπίδης και Καπετάνος

bet365

Δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους οι δύο έμπειροι παίκτες, τους οποίους ευχαρίστησε η ομάδα της Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Το... λίφτινγκ στην Ξάνθη ξεκίνησε, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Καπετάνο, ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην τελευταία διετία. Αμφότεροι βοήθησαν ιδιαίτερα τους Ακρίτες και ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην πορεία μέχρι τον τελικό Κυπέλλου, την προηγούμενη σεζόν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr, πάντως, στα πλαίσια των ριζικών αλλαγών που έρχονται ενόψει της νέας χρονιάς, οι δύο παίκτες αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα «αντίο».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Καρυπίδη και Παντελή Καπετάνο για την προσφορά τους στην ομάδα μας, για την μεγάλη τους συμβολή κατά την περσινή σαιζόν στη συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς επίσης για το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους όλο το διάστημα της συνεργασίας μας.

Τους εύχεται δε, κάθε επιτυχία στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα