Γαρρής: «Υπόσχεση από τρία ονόματα, όχι με Πατέρα και Βγενόπουλο...»

Γαρρής: «Υπόσχεση από τρία ονόματα, όχι με Πατέρα και Βγενόπουλο...»

Gazzetta team
Γαρρής: «Υπόσχεση από τρία ονόματα, όχι με Πατέρα και Βγενόπουλο...»

bet365

Για τις κινήσεις που έχει ήδη κάνει ο Παναθηναϊκός για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, την προφορική υπόσχεση συγκεκριμένου αριθμού ατόμων που θα βοηθήσουν, δίχως όμως να έχει σημειωθεί κάτι με τους Πατέρα και Βγενόπουλο, μίλησε ο Σταμάτης Γαρρής.

Αναλυτικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «πράσινων», μίλησε στον ΣΠΟΡfm 94,6 για:

-το θέμα της οικοδομικής άδειας: «Είναι μια η οικοδομική άδεια που χρειάζεται να πάρει ο Παναθηναϊκός, όχι παραπάνω όπως ακούγεται και έχει να κάνει με ό,τι θα χρειαστεί να φτιάξει και δεν υπάρχει. Δηλαδή, δεν απαιτείται για τα καθίσματα ή για ό,τιδήποτε παρόμοιο. Η οικοδομική άδεια χρειάζεται για ό,τι χτιστεί στην εξέδρα, στις κολώνες. Ο Παναθηναϊκός το πρώτο πράγμα που κοίταξε ήταν να κάνει τις κινήσεις και να καταθέσει τον φάκελο για την οικοδομική άδεια. Μέσα στον Μάιο ίσως έχουμε νέα. Όλη αυτή η διαδικασία δεν θα είχε ξεκινήσει, αν δεν είχαμε στην κατοχή μας όλα τα χαρτιά που απαιτούνται για να εξασφαλίσουμε την άδεια. Δεν κινούμαστε αυτόνομα, αλλά βάσει του νόμου».

-την ανταπόκριση στο κάλεσμα που έχει γίνει στους επιφανείς άνδρες ώστε να συμμετάσχουν στην ανακατασκευή της Λεωφόρου: «Μέχρι στιγμής η ανταπόκριση είναι πολύ καλή ή αρκετά καλή. Αυτό αποτυπώθηκε και μέσω της συνέντευξης. Έχουν μαζευτεί χρήματα, υπάρχει προφορική υπόσχεση από ανθρώπους με τους οποίους έχουν γίνει επαφές. Αριθμητικά είναι σίγουρα τρία ονόματα, ίσως και παραπάνω, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω κανένα. Δεν έχει γίνει ακόμη επαφή με τα δύο ονόματα που είπατε, τον κύριο Πατέρα και τον κύριο Βγενόπουλο. Από τον Παναθηναϊκό έχει γίνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, διότι γίνεται κατανοητό ότι πρέπει να βάλουν πλάτη όλοι. Υπάρχουν προνόμια για τον κόσμο και μέσω των εισιτηρίων διαρκείας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα