Ρανιέρι: «Αγαπώ τον ελληνικό λαό, δοκίμασα, αλλά...»

Ρανιέρι: «Αγαπώ τον ελληνικό λαό, δοκίμασα, αλλά...»

Ρανιέρι: «Αγαπώ τον ελληνικό λαό, δοκίμασα, αλλά...»

Τους λόγους για τους οποίους δεν ... πέτυχε το εγχείρημα στην Εθνική Ελλάδας, όσο κι αν ο ίδιος ήθελε να το δοκιμάσει και αγάπησε τον ελληνικό λαό, εξήγησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε ιταλική εκπομπή. «Έγινε σε λάθος στιγμή...» είπε. 

Αναλυτικά τα λεγόμενα του πρωτομάστορα του έπους που έγραψε φέτος η Λέστερ:

«Από τη στιγμή που η Λέστερ κατέκτησε το πρωτάθλημα με ψάχνουν όλοι αλλά εγώ ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ερωτευμένος με την Λέστερ επειδή είδαν 11 τύπους να παλεύουν. Εγώ όμως κοιμάμαι ήρεμος όπως και πρώτα. Δεν μου προκάλεσε κάτι ιδιαίτερο η επιτυχία, ευχαριστώντας τον Θεό καταφέρνω να βρίσκομαι σε ισορροπία. Δεν πέφτει η ψυχολογία μου όταν πηγαίνουν άσχημα τα πράγματα και δεν πανηγυρίζω όταν πηγαίνουν καλά. Η ζωή είναι σύντομη και πρέπει να την ζεις καλά. 

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες με την ίδια νοοτροπία με αυτούς που έχουμε. Θα πάρουμε μέρος σε τέσσερις διοργανώσεις και θα πρέπει να έχουμε δύο ομάδες αλλά με την ίδια νοοτροπία».

Θα κλείσει μία εκπληκτική πορεία με νίκη η Λέστερ; Σε απόδοση 3.25 στην Casino Rio Bet η νίκη των «αλεπούδων» κόντρα στην Τσέλσι.

Εγώ λέω ποτέ μην λες ποτέ. Ήμουν περίεργος να γνωρίσω το περιβάλλον ενός εκλέκτορα εθνικής ομάδας και αυτό έγινε πριν δύο χρόνια στην Ελλάδα. Αγαπώ τον ελληνικό λαό και αποφάσισα να δοκιμάσω. Δυστυχώς αυτό έγινε σε λάθος στιγμή, της επανίδρυσης της ομάδας, και για αυτό το λόγο τα πράγματα πήγαν όπως πήγαν...».

Ακόμα αισθάνομαι ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που ήταν στην Ελλάδα. Εκεί έχασα, τώρα νικώ αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να βελτιώνομαι. Εκδιώχτηκα από την Ελλάδα οπότε γύρισα την Ευρώπη για να δω πως δουλεύουν άλλοι προπονητές και νομίζω πήρα ένα σημαντικό μάθημα. Αυτό είναι ότι ποτέ δεν τα παρατάς, πάντα προσπαθείς να πηγαίνεις προς τα εμπρός και δεν βλέπεις τον αθλητισμό ως έναν χώρο από τον οποίο θα βγάλεις χρήματα».

Best of internet