Ξανά για ΠΑΟΚ και Μπεντόγια

Ξανά για ΠΑΟΚ και Μπεντόγια

Gazzetta team
Ξανά για ΠΑΟΚ και Μπεντόγια

bet365

Το όνομα του Μιγκέλ Μπεντόγια επανέρχεται στο προσκήνιο, με τους Βούλγαρους να επιμένουν για επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ισπανό μέσο της Λέφσκι

Η παρουσία των ανθρώπων του Δικεφάλου στο ντέρμπι Λέφσκι Σόφιας – Λουντογκόρετς δημιούργησε αρκετά σενάρια για ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Το όνομα του Μιγκέλ Μπεντόγια είχε αναφερθεί και εκείνο το διάστημα, ενώ με νέο δημοσίευμα «ο ΠΑΟΚ επανέρχεται και τσεκάρει την περίπτωση του Ισπανού μέσου της Λέφσκι».

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος μετράει 62 συμμετοχές με 15 γκολ στα δύο χρόνια παρουσίας του στη Λέφσκι Σόφιας, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

Μάλιστα, οι Βούλγαροι αναφέρουν ότι ρόλο στην επόμενη ομάδα του Μπεντόγια παίζει και η σύζυγός του, που δεν επιθυμεί την παραμονή στη Βουλγαρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα