Προλαβαίνει το Euro o Χέντερσον, δύσκολα ο Γουέλμπεκ

Προλαβαίνει το Euro o Χέντερσον, δύσκολα ο Γουέλμπεκ

bet365

Η χαρά του Ρόι Χότζον για την κατάσταση του Τζόρνταν Χέντερσον και τη συμμετοχή του διεθνή χαφ της Λίβερπουλ στο Euro 2016, ήρθε να μετριαστεί από τα νέα που δεν είναι καλά για τον Ντάνι Γουέλμπεκ.

Η εθνική ομάδα της Αγγλίας συνεχίζει ν' αντιμετωπίζει προβλήματα ως προς την κατάρτιση του πλάνου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας με τους τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής...

Ο Τζόρνταν Χέντερσον, που είχε αποκομίσει πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, έχει παρουσιάσει απροσδόκητη βελτίωση και είναι πλέον αρκετά πιθανό να προλάβει το Euro, ανεβάζοντας ολοένα και περισσότερο ρυθμούς στο ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων που του έχει συσταθεί.

Αντίθετα, αν και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, ο Ντάνι Γουέλμπεκ φαίνεται πως δύσκολα θα είναι παρών στη Γαλλία. Ο φορ της Άρσεναλ τραυματίστηκε στο γόνατο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Σίτι στο Μάντσεστερ και οι αρχικές εκτιμήσεις είναι αρνητικές, καθιστώντας αδύνατη αυτή τη στιγμή τη συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για τη διοργάνωση του καλοκαιριού.

 

EURO Τελευταία Νέα