Στήριξη στον Τέρι με ... αποχώρηση από το γήπεδο!

Στήριξη στον Τέρι με ... αποχώρηση από το γήπεδο!

Στήριξη στον Τέρι με ... αποχώρηση από το γήπεδο!

bet365

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τις εξέδρες του «Στάμφορντ Μπριτζ» στο 26ο λεπτό της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τη Λέστερ, φέρονται να εξετάζουν οι οπαδοί της Τσέλσι, για να δηλώσουν τη στήριξή τους στον Τζον Τέρι και να πιέσουν τη διοίκηση για να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα social media τις τελευταίες ώρες, φαίνεται πως θα σημειωθούν αντιδράσεις από τον κόσμο των «μπλε» για το γεγονός πως ο Τέρι ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο έπειτα από 14 χρόνια, καθώς η σεζόν ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και ακόμα δεν του έχει προσφερθεί νέο συμφωνητικό.

Σελίδες οπαδών της Τσέλσι στο Facebook και το Twitter έχουν δημοσιεύσεις στις οποίες καλείται ο κόσμος ν' αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λέστερ (λόγω και του αριθμού στη φανέλα του Τέρι), ώστε ν' ασκήσουν πίεση στη διοίκηση για το νέο συμβόλαιο στον ηγέτη της άμυνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα