Το... respect του Ρομπέρτο σε Τσόρι (pic)

Το... respect του Ρομπέρτο σε Τσόρι (pic)

Gazzetta team
Το... respect του Ρομπέρτο σε Τσόρι (pic)

bet365

Μέσα από σχετική φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media, o Ρομπέρτο αναφέρθηκε στην αξία του σεβασμού, συνδέοντας την με το σχετικό στιγμιότυπο από το φιλικό στο Βελιγράδι, όπου παρέδωσε στον Ντομίνγκες το περιβραχιόνιο του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Ρομπέρτο να παραχωρεί στον 34χρονο Αργεντινό το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «ερυθρολεύκων», ως ένδειξη σεβασμού στην ποιότητα του, αλλά και στην προσφορά του στην ομάδα.

Το σχετικό μάλιστα στιγμιότυπο το μοιράστηκε και με τους ακολούθους του στο Instagram, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη φράση: «Να σέβεσαι για να σε σέβονται».

Respects to be respected... #rj16® #CD10

A photo posted by Roberto Jimenez (@roberto_rj16) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα