Χαιρετούν τον Αστέρα Τρίπολης Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης και Τσοκάνης

Χαιρετούν τον Αστέρα Τρίπολης Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης και Τσοκάνης

bet365

Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης και Τσοκάνης συναντήθηκαν με την διοίκηση του Αστέρα και αποφασίστηκε ότι καλύτερο και για τις δύο πλευρές είναι να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους. Χαιρετούν ένας - δυο ακόμη.

Ήταν γνωστό ότι μετά το πρώτο το κύμα αποχωρήσεων θα ακολουθήσει και δεύτερο στον Αστέρα Τρίπολης. Όπως διαβάσατε τελευταία στο Gazzetta.gr ήταν άμεσα να ενημερωθούν ακόμη τρεις ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της νέας σεζόν.

Ετσι, τους Γκοϊάν, Σανκαρέ, Μπαντή, Ζησόπουλος, Τορμένα, Λούι και Κιτοκό θα διαδεχθούν οι Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης και Τσοκάνης.

Ο τελευταίος ήταν από τα πρώτα ονόματα που γράφτηκαν ότι θα αποχωρήσουν, στο πλαίσιο της αλλαγής και της ριζικής ανανέωσης που οραματίζονται οι άνθρωποι του Αστέρα.

Οι άλλοι δύο συναντήθηκαν σήμερα με τον Δημήτρη Μποροβήλο, όπου αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους - κάτι που θα κάνει καλό τόσο στους ίδιους όσο και στην ομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ίσως να μην σταματήσει στον αριθμό «10» η λίστα με τους παίκτες που χαιρέτησαν, μιας και ένας - δυο παίκτες θα αποτελούν παρελθόν από το υπάρχον ρόστερ.

Όσον αφορά αυτούς που θα έρθουν, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος των λύσεων που θα εμπιστευτούν το «χτίσιμο» του Αστέρα, που θα ανοίξει το νέο κύκλο της ομάδας. Περισσότερη κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξει μετά το Σάββατο όπου και τελειώνουν οι προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα