Καμία ανησυχία στη Βέροια για αδειοδότηση

Καμία ανησυχία στη Βέροια για αδειοδότηση

Καμία ανησυχία στη Βέροια για αδειοδότηση

bet365

Στη Βέροια δεν ανησυχούν για την αδειοδότηση, μετά τις προσφυγές των Αμπντούν, Γιουσούφ και το αίτημα του Δημητρίου για ανάκληση της άδειας.

Μετά τον Καϊκούτ, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της Βέροιας προχώρησαν σε προσφυγή. Ο λόγος για τους Τζαμέλ Αμπντούν και Μοχάμεντ Γιουσούφ, οι οποίοι ζητούν τα δεδουλευμένα τους, αφού το πρόβλημα της επιχείρησης του Θόδωρου Καρυπίδη έχει φέρει καθυστέρηση στις πληρωμές.

Έτσι, προκύπτει θέμα με την αδειοδότηση, με την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ να συνεδριάζει την Τρίτη (10/5) για να αποφασίσει αν θα ανακαλέσει την άδεια της «βασίλισσας του Βορρά», κάτι που ζήτησε ο διευθυντής αυτής, Γιώργος Δημητρίου.

Ωστόσο, στον σύλλογο της Ημαθίας δεν ανησυχούν τονίζοντας ότι θα γίνουν διακανονισμοί με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές, ώστε να μην υπάρξει ανατροπή δεδομένων, που θα σημαίνει και περιορισμός στις ανανεώσεις συμβολαίων και στις μεταγραφές.

Γι' αυτό, στην ΠΑΕ έχουν στρέψει εκεί την προσοχή τους και εν συνεχεία θα ασχοληθούν με τα συμβόλαια που λήγουν, ώστε να έχουν διευθετηθεί τα πάντα και να έχουμε εξελίξεις σε μεταγραφικό και διοικητικό σκέλος πριν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις την Πέμπτη (12/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα