H απάντηση του Κασίγιας για την αποθέωση στον Αρμπελόα! (vid)

H απάντηση του Κασίγιας για την αποθέωση στον Αρμπελόα! (vid)

Gazzetta team
H απάντηση του Κασίγιας για την αποθέωση στον Αρμπελόα! (vid)

bet365

Ο Κασίγιας είπε το δικό του αντίο στον Αρμπελόα, τον ευχαρίστησε για όλα και τόνισε πως κάθε παίκτης πρέπει να έχει έναν τέτοιο αντίο... Ο ίδιος όμως δεν το γεύτηκε και δεν ξέχασε!

Ο Αρμπελόα που θ' αποτελέσει παρελθόν από τους Μαδριλένους μπήκε στα 11 τελευταία λεπτά στη θέση του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Βαλένθια και έγινε... πάρτι. Στο φινάλε οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στον αέρα, ενώ αναρτήθηκε και μια τεράστια φανέλα με το όνομά του. Καμία σχέδη δηλαδή με το... αντίο του Κασίγιας.

Ο γκολκίπερ της Πόρτο αποθέωσε με τη σειρά του τον πρώην συμπαίκτη του, αλλά δεν ξέχασε και τη δική του αποχώρηση «Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όσα έδωσε στη Ρεάλ. Ηταν μέλος των Ακαδημιών κι έπρεπε να πάει κάπου αλλού για να αποδείξει πως έχει την ποιότητα να παίξει στη Ρεάλ. Κάθε παίκτης της ομάας αξίζει αυτό το αντίο και την αποθέωση από παίκτες και φιλάθλους. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχει δώσει στην ομάδα και του εύχομαι τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο στη ζωή του» τόνισε ο Κασίγιας.

Βέβαια, ο πρώην αρχηγός της Βασίλισσας εξέφρασε και την πικρία του για τα όσα έζησε τον τελευταίο καιρό «Κοιτούσα για τα συμφέροντα της Ρεάλ κάθε μέρα. Αν φρόντιζα να έβαζα το δικό μου συμφέρον πάνω απ' όλα τότε θα είχαμε ένα... τσίρκο κάθε μέρα. Κάποια μέρα θα σας πω γιατί αποφάσισα να φύγω. Οταν γράψω το βιβλίο μου σε 15 χρόνια, θα σας πω» υποστήριξε μεταξύ άλλων στο «XL Semanal».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα