Εκατό ώρες κοινωνικής εργασίας σε οπαδό του ΑΠΟΕΛ!

Gazzetta team
Εκατό ώρες κοινωνικής εργασίας σε οπαδό του ΑΠΟΕΛ!

bet365

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο οπαδό του ΑΠΟΕΛ στα αδικήματα της πρόκλησης ζημιάς σε εγκαταστάσεις, παράνομης εισόδου σε γήπεδο και χρήσης επικίνδυνων αντικειμένων.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλλε ποινή 100 ωρών κοινωνικής εργασίας σε 17χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ από την Λευκωσία, αφού τον βρήκε ένοχο στα αδικήματα της πρόκλησης ζημιάς σε αθλητικές εγκαταστάσεις, παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και χρήσης επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ανόρθωσης - ΑΠΟΕΛ που έγινε στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 9 Απριλίου 2016.
Σύμφωνα με την κυπριακή Αστυνομία, δέκα περίπου λεπτά μετά την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης – ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», νεαρός ηλικίας 17χρόνων προσπάθησε να περάσει στο στάδιο κύβους στερεού πετρελαίου, τους οποίους είχε κρυμμένους στο κασκόλ της ομάδας που υποστήριζε. Ο νεαρός συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος και αργότερα κλητεύθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τού επέβαλε περιοριστικά μέτρα, δηλαδή να παρουσιάζεται σε αστυνομικό τμήμα την ώρα που το ΑΠΟΕΛ έχει ποδοσφαιρικό αγώνα. Έτσι το δικαστήριο απεφάνθη ποινή 100 ωρών κοινωνικής εργασίας για την κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Οι ποινές συντρέχουν.
 

Τελευταία Νέα