Μπαράζ επαφών και πιθανή νέα ημερομηνία για τελικό!

Μπαράζ επαφών και πιθανή νέα ημερομηνία για τελικό!

bet365

Mπαράζ επαφών στο Υπουργείο Αθλητισμού για τον τελικό του Κυπέλλου. Αρνητικός ο Κοντονής για 15 Μαΐου, θετική για άλλη μέρα η ΕΠΟ. Αρκετές πιθανότητες για 18/5.

Φτου και από την αρχή για τον τελικό! Μπαράζ επαφών αυτήν την ώρα στο Υπουργείο Αθλητισμού με βασικό θέμα τον τελικό του Κυπέλλου! Ο Σταύρος Κοντονής ενημέρωσε (ξανά) το απόγευμα τους συνεργάτες του πως παραμένει αρνητικός για τις 15 Μαϊου. Ότι δεν προτίθεται δηλαδή να αλλάξει την απόφασή του για τις 10 τουλάχιστον ημέρες. «Ισχύει η απόφασή μου για 10 τουλάχιστον ημέρες. Τα έχουμε πει και πάλι αυτά. Δεν αλλάζουν», φέρεται να έχει πει.

Παράλληλα όμως από το περιβάλλον και τους συνεργάτες του Υπουργού Αθλητισμού προκύπτει μία διαλλακτικότητα από μεριάς ΕΠΟ για την ημερομηνία. Να δεχθεί δηλαδή η Ομοσπονδία να πάει ο τελικός άλλη μέρα με την 18η Μαϊου να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Διαφορετικά θα πρέπει να βρεθεί άλλη ημερομηνία (σ.σ. το... όριο είναι μέχρι αρχές Ιουνίου και πάλι με το ΟΚ των FIFA / UEFA). Επιστολή πάντως θα σταλεί στην ΕΠΟ αλλά δεν είναι σίγουρο πως αυτό θα συμβεί σήμερα. Τούτη την ώρα τα πάντα παραμένουν στον... αέρα... Και φυσικά εκτιμάται πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επαναφέρει όλα τα αρχικά δεδομένα για τον τελικό ο Κοντονής, όπως μπορεί να κάνει και για τα δικά της... δεδομένα το ίδιο η Ομοσπονδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα