Αγγλική γκάφα και... Σο για Euro!

Αγγλική γκάφα και... Σο για Euro!

Gazzetta team
Αγγλική γκάφα και... Σο για Euro!

bet365

Oi Aγγλοι ανέβασαν... καταλάθος την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Euro 2016, αλλά όταν την κατέβασαν όλοι είχαν δει τη μεγάλη έκπληξη!

Γκάφα ολκής από την Ομοσπονδία της Αγγλίας, η οποία για... λίγο δημοσίευσε την αποστολή της ομάδας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Φυσικά, όταν διαπιστώθηκε το λάθος διέγραψε την ανάρτηση, αν και οι Βρετανοί κατάφεραν να δουν τους 23 εκλεκτούς του Χόντγκσον. Κι όμως σε αυτή την ομάδα ο Ρόουζ είναι εκτός και τη θέση του πήρε ο Λουκ Σο! Οσο για την επίθεση, σε αυτούς συγκαταλέγεται ο αρχηγός, ο Γουέιν Ρούνεϊ μαζί με τους δυο πρώτους σκόρερ, Βάρντι και Κέιν!


Τερματοφύλακες

Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι), Χίτον (Μπέρνλι), Φόρστερ (Σαουθάμπτον)

Αμυντικοί

Μπέρτραντ (Σαουθάμπτον), Κέιχιλ (Τσέλσι), Κλάιν (Λίβερπουλ), Γιααγκέλκα, (Έβερτον), Σο (Γιουνάιτεντ), Στόουνς (Έβερτον), Σμόλινγκ (Γιουνάιτεντ)

Μέσοι

Ντέλε Άλι, Ντάιερ (Τότεναμ), Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Ντρίνκγουοτερ (Λέστερ), Χέντερσον, Μίλνερ, Λαλάνα (Λίβερπουλ), Γουίλσιρ (Άρσεναλ), Στέρλινγκ (Σίτι)

Επιθετικοί

Κέιν (Τότεναμ), Ρούνεϊ (ManUtd), Στάριτζ (Λίβερπουλ), Βάρντι (Λέστερ)

Αναπληρωματικοί
Ράντι (Νόριτς), Ρόουζ, Γουόκερ (Τότεναμ), Ντελφ Σίτι), Ολμπράιτον (Λέστερ), Νομπλ, Κάρολ (Γουέστ Χαμ), Ντεφόε (Σάντερλαντ)

 

EURO Τελευταία Νέα