Μπουκάλια και διακοπή στο Αχαρναϊκός - Χανιά! (vid)

Μπουκάλια και διακοπή στο Αχαρναϊκός - Χανιά! (vid)

bet365

Το πέναλτι υπέρ του ΑΟ Χανιά σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων στο ματς του Αχαρναϊκού για να έχουμε ρίψη μπουκαλιών με νερό και διακοπή του αγώνα.

Ένα πέναλτι υπέρ του ΑΟ Χανιά στάθηκε αιτία για να... τιναχτεί στον αέρα το ματς της κρητικής ομάδας με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής Μιχαηλίδης έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του ΑΟΧ για χέρι αμυντικού των γηπεδούχων στη μεγάλη περιοχή. Αμέσως οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού έσπευσαν στον πρώτο βοηθό, Κωνστάντιο, στον οποίο οι οπαδοί πέταξαν μπουκάλια με νερό.

Το γεγονός στάθηκε αφορμή για να διακοπεί το ματς, με τον Μιχαηλίδη να παίρνει τους βοηθούς και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, όπως έπραξαν και οι παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα, στα αποδυτήρια ο γιατρός του ματς παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον Κωνστάντιο, με το ματς να διακόπτεται στο 89'.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπουγιουκσεχίρ - Φενέρμπαχτσέ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο ματς έχει σημασία για τις δύο ομάδες, καθώς τα Χανιά με νίκη θα πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη του υποβιβασμού, τη στιγμή που ο Αχαρναϊκός θα μπει εκ νέου σε μπελάδες, αν χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και του αφαιρεθούν και βαθμοί, αφού είχε σωθεί και μαθηματικά με τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα