Η προεδρική συνάντηση και η τρομερή ατμόσφαιρα (pics & vids)

Η προεδρική συνάντηση και η τρομερή ατμόσφαιρα (pics & vids)

Η προεδρική συνάντηση και η τρομερή ατμόσφαιρα (pics & vids)

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στο Βελιγράδι συνάντηση με τον ομόλογό του του Ερυθρού Αστέρα, Σβέτοζαρ Μιχάϊλοβιτς. Δείτε και άλλες φωτό και βίντεο από την τρομερή ατμόσφαιρα στο Μαρακανά!

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τα είπε με τον Μιχάϊλοβιτς σε εξαιρετικό κλίμα και αντάλλαξαν δώρα. Εξάλλου Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι σαν... αδέλφια.

Ο κ. Μαρινάκης δέχθηκε φυσικά τα συγχαρητήρια και το "ευχαριστώ" του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα. Συγχαρητήρια για τον Ολυμπιακό και την πορεία και την πρόοδό του και το "ευχαριστώ" για το ματς της Κυριακής και την στήριξη.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός ανάρτησε και άλλες φωτό και βίντεο στα social media του από την τρομερή εξέδρα με τον κόσμο να τραγουδάει συνθήματα σε ελληνικά και σέρβικα και η ιαχή "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός", να ακούγεται διαρκώς. Δείτε πιο κάτω βίντεο και φωτό από το Αστέρας - Ολυμπιακός.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπουγιουκσεχίρ - Φενέρμπαχτσέ.

OLYMPIACOS... ZVEZDA... #olympiacos #czvoly #friendly #brothers @crvenazvezdafk

A video posted by olympiacosfc (@olympiacosfc) on

Eυχαριστούμε! / Τhank you! #olympiacos #czvoly #friendly #brothers @crvenazvezdafk

A video posted by olympiacosfc (@olympiacosfc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα